INSIDE RESURSE

Resurse pentru toate jocurile online! samp, csgo, mape, muzica, filme, ps, divertisment, geforce, fzarea, muzica, clan, coduri, cfg, inside, resurse, servere, gata, facute, war, zone, pgl, long, nvid


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[MOD] Socer Jam

Por favor, faça o login para responder

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1vendME 

la data de Joi Mai 04, 2017 2:22 pm

avatar

Fondator
Fondator
Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....care sant pasionati de footbal...atunci va trebuie acest mod....modul este un plugin Amxmodx (merge numai pe Amxmodx).
Pregatire de Instalare: Prima data extragem
 de aici , prima arthiva adica SoccerJam mod, in aceasta arhiva veti gasi fisierele: Faketeambot.amxx , SoccerJam.amxx , SoccerJamt.txt , SoccerJam_help.txt si nu in cele din urma veti mai gasii inca o arhiva tot de SoccerJam denumita SoccerJam.Files.zip, aici veti gasii 3 foldere: maps , models, sound.

Instalare SoccerJam: Prima data punem SoccerJam.amxx in addons/amxmodx/plugins si editam in addons/amxmodx/configs/plugins.ini adaugam linia soccerjam.amxx (retineti fara majuscule , adica tot ce scrieti in plugins ini sa nu contina litere mari, doar mici)!
La fel se cere sa faceti si cu pluginul Faketeambot.amxx (acest plugin este pt a adauga boti pe server pt a nu tine serverul gol ceea ce noi nu avem nevoie de acest plugin si in mod normal botii nu ar trebuii sa mearga pe internet...doar pe lan...deci daca bagati acest plugin si aveti serverul pus pe internet si nu pe lan nu o sa va mearga serverul eu sugerez sa ''nu'' adaugati ''Faketeambot.amm'' pt ca nu o sa aveti nevoie de el..cum am spus este doar pt cei ce tin serverul pe lan...deci instalam tot pana aici in afara de Faketeambot.amxx (care au serverul pe lan este recomandat sa puneti Faketeambot.ammx pt ca altfel nu va merge! 
Acum desfacem arhiva SoccerJam.Files.zip unde avem maps, models, si sound! copiem astea 3 foldere unde se cere adica , maps in maps, models in models, si sound in sound! 
Ultima parte a instalarii: Copiem fisierele astea 2 SoccerJam.txt si SoccerJam_help.txt in cstrike/addons/amxmodx/data/lang!

Harti (doar 2 am gasit ) : sj_monynet_2 si sj_natureworld
Sursa : Aici
Cu placere.


_________________

INSIDE RESURSEhttp://resurseinside.forumgratuit.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Por favor, faça o login para responder

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum