INSIDE RESURSE

Resurse pentru toate jocurile online! samp, csgo, mape, muzica, filme, ps, divertisment, geforce, fzarea, muzica, clan, coduri, cfg, inside, resurse, servere, gata, facute, war, zone, pgl, long, nvid


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

CES 2017 anunță inovații !

Por favor, faça o login para responder

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1Madalina 

la data de Lun Mai 01, 2017 4:09 am

avatar

Fondator
Fondator
CES 2017 – expozitie, conferinte, seminarii etc – este o ocazie excelenta pentru producatorii IT de a lansa produse, de a anunta tendintele noului an si de a veni cu noi concepte tehnologice.

Intell, HP, Lenovo – sunt prezenti si participanti activi la CES 2017, alaturi de multi alti jucatori importanti din domeniul tehnologiei.

Lenovo, inca din prima zi a expozitiei, a lansat un nou concept “Mai bine. Diferit”, anuntand si noua gama de produse.

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil in varianta clasica ThinkPad Black si o noua culoare argintie, este cel mai usor notebook de business cu ecran de 14″, avand o greutate de numai 1,13 kg. Acumulatorul are o durata de utilizare de pana la 15 ore, oferind mobilitate maxima; X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM 3, conexiune super rapida LTE-A Wireless WAN si optiuni WiFi CERTIFIED WiGigTM.

O alta noutate prezentata la CES a fost si dispozitivul detasabil Miix 720 Windows® care include toate functiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12″ QHD+, o tastatura integrata cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum si cu un procesor Intel® Core™ i7 de pana la a 7-a generatie si Thunderbolt™ 3. Noul dispozitiv se transforma instant in tableta cu suport pentru functii multiple, potrivita pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-functional Lenovo Active Pen 23 transforma Miix 720 in agenda perfecta, scrisul si creatia grafica realizandu-se cu usurinta.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Por favor, faça o login para responder

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum